Diari Més

La Casa Navàs de Reus acull la primera edició del Navàs Market

El nou mercat d'art i artesania estarà obert fins dissabte 24 d'abril de les 10 a les 14 hores i de les 17 a les 21 hores

Dues dones mirant una parada al Navàs Market.

La Casa Navàs de Reus acull la primera edició del Navàs MarketOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'antiga l'antiga botiga tèxtil de laCasa Navàs ha obert les portes aquest dijous amb la primera edició del Navàs Market, una iniciativa impulsada per tres de les artistes que van participar en el mercat nadalenc. El nou mercat d'art i artesania estarà obert fins dissabte 24 d'abril de les 10 a les 14 hores i de les 17 a les 21 hores.

En total hi participen 22 artistesde diverses disciplines com la pintura, la joieria, la cosmètica, l'escultura, la fotografia, la il·lustració, el ganxet o el tèxtil. Els paradistes són principalment de Reus, però també n'hi ha de les rodalies i ofereixen un producte cent per cent manufacturat.

El primer Navàs Market coincideix en el temps amb la Diada de Sant Jordi.Centenars de roses i tres senyeres llueixen des de dilluns a la façana de la joia construïda per Lluís Domènech i Montaner.

Enguany, la Casa Navàs estrena llibre Casa Navàs i el Modernisme de tota la província de Tarragona. Es tracta d'unala guia definitiva per descobrir totes les construccions modernistes construïdes al sud de Catalunya.

tracking