Diari Més

Successos

Un centenar d'identificats i 10 actes per ocupacions al barri Gaudí

Un operatiu contra el frau elèctric detecta i desenganxa 16 connexions il·legals de llum al bloc verd

Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos durant l'operatiu.

Operatiu contra el frau elèctric al barri Gaudí de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Endesa ha dut a terme aquest matí, amb el suport de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, un operatiu contra el frau elèctric que ha estat centrat en el bloc verd del barri Gaudí. Tal com concreten fonts de la companyia subministradora, en el transcurs del desplegament s'han realitzat fins a 26 inspeccions en habitatges i s'ha identificat un total de 16 connexions irregulars. Aquestes últimes han estat tallades i s'ha procedit al sanejament de la instal·lació, segons especifiquen les mateixes fonts. El dispositiu s'ha allargat entre les set del matí i les dues del migdia, i únicament ha estat en aquest bloc, a l'avinguda de Barcelona.

Per les 16 connexions il·legals, s'han aixecat atestats penals, tal com informatambé la policia local, que precisaque igualment han aixecat altres 10 actes contra persones que es trobaven ocupant habitatges de forma irregular. La intervenció ha deixat dues citacions judicials, altres dues per estrangeria i dues multes per tràfic de drogues. En conjunt, durant el matí han estat identificades fins a 116 persones.

La setmana passada ja es va portar a terme un operatiu molt similar però que va tenir lloc a la zona de Sant Josep Obrer. En aquella ocasió Endesa van portar a terme 50 inspeccions i es van desendollar 19 connexions il·legals al subministrament. També es va localitzar una plantació de marihuana amb 303 plantes en un dels domicilis inspeccionats.

Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos durant l'operatiu.

Operatiu contra el frau elèctric al barri Gaudí de ReusOlívia Molet

Imatge del dispositiu al barri Gaudí.

Operatiu contra el frau elèctric al barri Gaudí de ReusOlívia Molet

tracking