Diari Més

Empresa

Redessa treu a subhasta sis parcel·les al polígon AgroReus per 670.000 euros

Els terrenys del complex Redessa 3 formen dos lots i ja havien sortit a la venda al 2020 dins d'una operació més amplia, però van quedar deserts

Un dels terrenys que l'empresa municipal ha decidit subhastar.

Redessa subhasta 14 parcel·les del Polígon AgroReus en quatre lotsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Redessa ha tret a subhasta pública dos lots de parcel·les del polígon AgroReus. Es tracta, en detall, de terrenys que ja havia ofert a l'estiu, en el marc d'un paquet més ampli que aplegava 14 finques repartides en quatre lots, i que no va col·locar. En aquesta ocasió, doncs, els solars són sis, i es corresponen amb els números 14, 16, 18, 20, 22 –el primer dels lots– i 26 –el segon lot–, que formen part del complex empresarial Redessa 3, situats entre el carrer de Castilejos i el d'Apel·les Mestres.

El primer lot que Redessa ofereix abasta, en total, una superfície de 3.075 metres quadrats i el seu preu conjunt és de 424.453 euros més IVA. Els terrenys que en formen part són fruit del pla de reparcel·lació de Mas Batlle, en tots els casos.

Per la seva banda, el lot 2 ocupa prop de 1.219 metres quadrats i surt a 134.627 euros més IVA. En global, i amb l'IVA inclòs, el pressupost per als dos lots és de 676.487 euros, que hauria de ser la xifra mínima que Redessa espera ingressar si és que els acaba adjudicant.

La forma d'adjudicació, en concret, serà la subhasta pública, i totes les persones interessades en fer-ho podran presentar una proposició. Per a la valoració de les proposicions i la determinació de l'oferta econòmica més avantatjosa, s'atendrà a un únic criteri d'adjudicació que és el preu. Les propostes que es formulin inicialment per sota del preu de sortida seran rebutjades. Totes les finques estan lliures de càrregues. Qui es quedi les parcel·les també s'haurà de fer càrrec de les despeses derivades del procés.

Altres dos dels lots que Redessa havia tret a subhasta a l'estiu, però, sí que es van vendre. Se'ls van quedar empreses vinculades al sector agroalimentari de la ciutat per un total d'1.242.000 euros. Eren les parcel·les 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 i 13 del complex, amb una superfície de gairebé 6.000 metres quadrats i que van quedar en mans de a l'empresa Anglo Montcada S.L. per 840.000 euros. La parcel·la número 25 se la va endur, amb gairebé 2.800 metres quadrats, se la va endur La Morella Nuts S.A.U per valor de 402.001 euros. Els que van quedar deserts en aquell moment són els que ara surten de nou a subhasta.

tracking