Diari Més

Policial

Una festa il·legal a Prades acaba a pedrades contra els Mossos d'Esquadra

La policia catalana va detenir quatre veïns de Reus d'entre 25 i 60 anys per desordres públics i atemptat als agents de l'autoritat

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Detingut per robar a l'interior de catorze vehicles i en un domicili de TortosaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de Reus van detenir el passat 7 d'abril quatre homes d'entre 25 i 60 anys de nacionalitat espanyola i romanesa i veïns de Reus per un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat . Dos d'ells, que tenien ordres de detenció per fets del cap de setmana anterior, també se'ls atribueix un delicte de desordres públics.

El passat 4 d'abril els mossos van rebre diferents avisos avís que s'estava organitzant a Prades una festa il·legal en una masia abandonada i el dia anterior també hi havia hagut destrosses i greus comportaments incívics a la població. Diverses patrulles van adreçar-se al lloc i va localitzar diversos grups de persones que van fugir direcció el bosc.

Acte seguit, els agents van interceptar uns joves i van denunciar-ne quatre, tres d'ells menors d'edat, per incompliment de les mesures sanitàries, i van ser lliurats als seus pares.

Així mateix, un dels detinguts va animar a la resta de joves a llençar pedres als agents i al vehicle policial als quals sortosament no van impactar.

Els agents que van intervenir , van reconèixer clarament l'inductor dels aldarulls ja que és una persona coneguda per ocasionar diferents incidents amb els cossos policials per la qual cosa van emetre una ordre de detenció per aquests fets.

Com a resultat dels incidents, es va ordenar la detenció del principal inductor i d'un altre dels més participatius en l'acció contra els Mossos. Tres dies després dels incidents, es van adreçar algunes patrulles per tal de detenir-los. Al carrer Badalona de Reus una dotació de paisà va poder localitzar a un dels joves que tenia l'ordre de detenció. En el moment en què l'anaven a identificar aquest va accelerar el pas per entrar al portal de casa seva amb la intenció de fugir i un dels agents va ordena-li que s'aturés i aquest va fer cas omís. Per aquest motiu els mossos van agafar-lo pel braç perquè no entrés al portal i aquest va intentar desfer-se d'ells empentant-los i resistint-se activament.

Davant d'això, un grup d'unes deu persones van envoltar la patrulla increpant-los i agafant-los per l'esquena i entre elles es trobava un familiar del detingut que també va agredir els mossos.

Una vegada detinguts i traslladats a dependències policials, una patrulla va arrestar un tercer individu que també hauria insultat i agredit els agents .

Durant la tarda , es va procedir a la detenció de la persona que també havia participat activament en els aldarulls de Prades contra els agents policials i els Mossos

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els quatre detinguts han passat avui a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

tracking