Diari Més

Turisme

La companyia Binter connectarà l'aeroport de Reus amb Canàries a partir del juliol

Preveu fer dos vols a la setmana, els dijous i els diumenges i el preu inicial, promocional, serà de 84,68 euros

Binter connectarà Reus amb les Illes Canàries a partir del juliol.

La companyia Binter connectarà l'aeroport de Reus amb Canàries a partir del juliolBinter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aeroport de Reus sumarà aquest estiu una nova oferta de connexió. Serà la que proposa l'aerolíniaBinterper unir la localitat tarragonina amb les Illes Canàries. La intenció de la companyia és iniciar els vols el pròxim mes de juliol, segons que han explicat aquest dijous en la roda de premsa de presentació.

Binterpreveu fer dos vols setmanals entre Reus i les Canàries, els dijous i els diumenges. Els bitllets ja poden comprar-se i la companyia ha fet una promoció d'inici del servei amb un preu de 84,68 euros per trajecte, per volar entre l'1 de juliol i el 15 d'octubre.

El trajecte des de Reus serà fins a l'aeroport de Gran Canària, tot i que l'aerolínia ha explicat que, sense cost addicional, el viatge es podrà finalitzar a qualsevol de les illes de l'arxipèlag. Es podrà fer el salt interinsular sense cost en el cas dels vols en connexió, aprofitant els 170 vols diaris queBinterrealitza entre les illes.

Els dijous el vol des de Reus sortirà a les 12.00 h i aterrarà a les 14.20 a l'arxipèlag. Prèviament aquest vol haurà arribat des de les illes a Reus a les 11.20 h, sortint d'allí a les 7 del matí.

Pel que fa al vol dels diumenges, el vol des de Reus sortirà a les 21.00 h i arribarà a Gran Canària a les 23.30 h. Com en el cas del dijous, es tracta d'un trajecte que prèviament el mateix dia haurà fet l'avió sortint a les 16.00 h des de les illes.

Fins al30 d'abril es podran comprar els bitllets a un preu especial mínim de 84,68 euros per trajecte, comprant per anada i tornada. Es tracta de bitllets per volar entre l'1 de juliol i el 15 d'octubre d'aquest any.

Els bitllets es poden adquirir al web de la companyia: www.bintercanarias.com, amb l'app de Binter, al telèfon 922/928 32 77 00 i agències de viatges.

Els vols entre Reus i les Canàries es faran amb els models Embraer E195-12 i s'inclou un càtering pels passatgers durant el trajecte.

tracking