Diari Més

Cultura

El Centre Cultural El Castell de Reus oferirà sessions de jazz gratuïtes

La programació del cicle 'Reus Jazz Cava' s'inaugurarà el 15 d'abril

El regidor Daniel Recasens i Lluís Capdevila durant la presentació del cicle.

El Centre Cultural El Castell de Reus oferirà sessions de jazz gratuïtesAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre Cultural El Castell de Reus comptarà amb una programació de música estable anomenada Reus Jazz Cava.L'Institut Municipal Reus Cultura i el pianista i compositor Lluís Capdevila són els seus impulsors.

Reus Jazz Cava oferirà el tercer dijous de cada mes de les 19.30 a les 21:30 hores vespres de jazz gratuïts per a tots els públics. Serà un concert d'uns 40 minuts de duradaseguit d'una jam-session perquè hi puguin participar músics de l'escena local.Caldràreserva prèvia per tal de complir amb les mesures sanitàries decretades arran de la covid-19.

La programació s'inaugura el 15 d'abril amb un concert del director artístic amb seu trio internacional: Petros Klampanis (contrabaix) i Luca Santaniello (bateria). Continuarà durant els següents mesos amb músics com Joana Cebolla, Ignasi González, Roger Gutiérrez, Gianni Gagliardi, Esteve Pi, Marc Cuevas, Genís Bagès, Joan Motera o Carlos Falanga, entre molts d'altres. Capdevila tindrà un paper actiu al piano durant l'arrencada i anirà canviant els músics a cada concert. A mesura que la proposta es consolidi es programaranseccions rítmiques dirigides per pianistes, guitarristes i altres músics reconeguts de l'escena local i del país.

tracking