Diari Més

Els tres reusencs citats per les mobilitzacions del 23 de setembre planten al jutge

Una cinquantena de persones s'han concentrat a les portes del jutjat per donar-los suport

Imatge dels encausats a les portes dels jutjats.

Els tres reusencs citats per les mobilitzacions del 23 de setembre planten al jutgeCUP Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres de les cinc persones citades davant el jutge per les mobilitzacions del 23 de setembre en suport a les persones CDR detingudes no s'han presentat a declarar als jutjats de Reus. Segons Xavier Angelergues, un dels encausats i militant de la CUP de Reus, els investigats no reconeixen haver comès cap delicte i denuncien la utilització de fitxers policials per perseguir militants independentistes. «L'únic delicte que ens poden acusar és de ser independentistes», ha etzibat.
Una cinquantena de persones s'han concentrat durant aquest matí a les portes dels jutjats per donar-los suport. Angelergues ha denunciat que la justícia no és igual per tothom i posa com a exemple el cas Innova, obert des del 2012. El militant cupaire critica «anem arrossegant el cas Innova des de fa vuit anys, amb un procés molt lent, mentre que per acusar-nos a nosaltres, el mateix jutjat s'ha donat molta pressa».
L'acusat retreu la persecució policial a militants de l'Esquerra Independentista i pregunta, «d'on han tret els nostres noms, com ens coneixen i com tenen els nostres números de telèfon?».
tracking