Diari Més

Municipal

Surt a licitació la construcció de l'aula multisensorial de l'EBM La Ginesta de Reus

Donarà servei als alumnes de totes les escoles bressol municipals amb algun tipus de necessitat educativa específica

L'exterior de la llar d'infants municipal, en una imatge d'arxiu.

L'Escola Bressol La Ginesta de Reus incorporarà una aula multisensorialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La construcció de l'aula multisensorial de l'escola bressol municipal La Ginesta de Reus ha sortit a licitació aquesta setmana. Partint d'una iniciativa ciutadana presentada als pressupostos participatius, el nou espais'ha proposat per donar resposta a alumnes amb necessitats especials i, malgrat que estarà ubicada físicament a l'EBM La Ginesta, donarà resposta a tots els infants de les escoles bressol municipals.

Aquesta aula està ideada per donar una resposta més ajustada a l'alumnat de les escoles bressol municipals amb algun tipus de necessitat educativa específica. Comptarà amb material i mobiliari creat per a aquesta finalitat (com poden ser matalassos d'aigua i articulats, mòduls psicomotrius, projectors de llum, material d'estimulació visual o auditiva, etc.) i el suport de professionals titulats.

Comptarà amb elements interactius que funcionen a través dels comunicadors. D'altra banda, tindrà elements passius, que no depenen de cap interacció de l'usuari. I, finalment, tindrà elements vibratoris que vibren acústicament.

tracking