Diari Més

Societat

Reus serà la seu del I Fòrum per a les Ciutats Transparents de Catalunya

La Generalitat i el consistori han posat les bases arran de la visita del conseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, a la ciutat

Visita del conseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, a Reus.

Reus serà la seu del I Fòrum per a les Ciutats Transparents de CatalunyaAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus serà la seu del I Fòrum per a les Ciutats Transparents de Catalunya. La Generalitat i l'Ajuntament de Reus han posat les bases per a la celebració d'aquest esdeveniment en la reunió que les dues institucions han mantingut aquest dijous, 4 de març en el marc de la visita a Reus del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Bernat Solé.

A més del conseller, la reunió va comptar amb la presencia del Secretari de Transparència i Govern Obert Jordi Foz Dalmau; l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldesa, Noemí Llauradó; i la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores.

El conseller va visitar Reus interessat pel model de transparència de l'Ajuntament: Reus va obtenir la màxima puntuació (100%) en l'última edició del segell Infoparticipa, que premia l'actuació dels ens públics en transparència activa.

tracking