Diari Més

Policial

Identifiquen l'autor de les pintades xenòfobes en centres educatius de Reus

Durant l'escorcoll a l'home de 57 anys li van localitzar un retolador vermell i una arma de defensa extensible ASP

Imatge de la pintada.

Apareixen pintades racistes i xenòfobes en una escola de ReusADEDCOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Urbana de Reus han identificat aquest dimecres a la nit un home de 57 anys com a presumpte autor de les pintades de contingut racista i xenòfob en diferents punts de la ciutat. El cos municipal de seguretat va muntar un dispositiu especial per localitzar l'autor, del qual en disposava la descripció. A les 21:30 h, els agents van localitzar l'home al carrer de Josep M. Prous i Vila, a tocar de l'escola La Salle.

En el moment de la identificació, l'home va posar de manifest la seva implicació en els fets. Els agents van escorcollar l'home i li van localitzar un retolador vermell, que coincideix amb el de les pintades, i una arma de defensa extensible ASP.

Els guàrdies han aixecat acta per incompliment de l'ordenança de civisme, que prohibeix els grafits i pintades en espais no autoritzats. Les pintades de contingut racista i xenòfob s'han localitzat en parets dels col·legis La Salle i Teresa Miquel i Pàmies i en vehicles estacionats.

L'Ajuntament de Reus va condemnar ahir les pintades amb contingut racista i xenòfob que van aparèixer als centres educatius.

tracking