Diari Més

Policial

Detingut un home per abusar de dues noies 'okupes' a una casa de Reus

Una de les joves es va despertar amb l'home a sobre, i va ser retingut per un dels altres ocupants de l'habitatge

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Reus.

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Reus.Guàrdia Urbana de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut a un home per haver abusat de dues noies okupes a una casa de Reus mentre dormien i al qual va retenir un altre habitant de l'edifici fins que va arribar la policia, segons fonts municipals.

Els fets i la detenció es van produir divendres passat quan una de les dues víctimes es va despertar i es va trobar a l'home damunt d'ella i tocant-la.

La noia va demanar auxili i la va socórrer un altre habitant de la casa 'okupada', que va retenir a l'home, de 44 anys, fins que va arribar la Guàrdia Urbana.

Segons ha avançat aquest dilluns El Caso, en arribar els agents una altra noia que també dormia en la mateixa habitació va declarar que a ella també l'havia sotmès a tocaments en contra de la seva voluntat.

Les dues víctimes van ser traslladades a l'hospital de Sant Joan de Reus per a una revisió mèdica segons el protocol per abusos sexuals.

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec del cas i el detingut va quedar a la disposició del jutge de guàrdia, que li va deixar en llibertat amb el càrrec d'abusos sexuals amb l'agreujant de traïdoria.

tracking