Diari Més

El candidat dels Comuns, Jordi Jordan, aposta «per una operadora pública d'electricitat»

Ha participat al cicle Eleccions, Economia i Empresa, organitzat per la Cambra de Comerç de Reus

Un moment de la intervenció del candidat alcicle 'Eleccions, Economia i Empresa'.

El candidat dels Comuns, Jordi Jordan, aposta «per una operadora pública d'electricitat»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«La creació d'una operadora pública d'electricitat podria acabar amb els problemes crònics de subministrament i servei que pateixen les nostres comarques», aquesta és la proposta que ha llençat el candidat d'En Comú Podem, Jordi Jordan, durant la seva intervenció al cicle Eleccions, Economia i Empresa, organitzat per la Cambra de Comerç de Reus.

Jordanconsidera quel'electricitathauria d'estar de sota les directrius d'una empresa pública, ja que «és molt difícil que les empreses privades entenguin i atenguin les necessitats del territori».

Durant la seva intervenció, el candidat dels Comuns també ha fet un discurs proteccionista en relació al comerç tradicional. Jordan aposta per la derogació de la llei d'horaris comercials, la limitació del creixement dels polígons comercials i la inversió de recursos en el sector en àmbits estratègics. En la mateixa línia s'ha expressat en relació amb el Turisme, proposant un canvi de model, procurant per la desestacionalització i posant en valor el turisme d'interior i s'ha mostrat obert aun gran Pacte Nacional del Turisme per recuperar el sector de la crisi.

Pel que fa al'Estació Central Intermodal del Camp a l'aeroport de Reus, el candidat s'ha mostrat partidari a la represa de les obres i ha esmentat la necessàriaconnexió amb rodalies i amb el propi territori.

Finalment el candidat dels Comuns, a petició de la Cambra, ha classificat les possibles inversions a realitzar en carreteres de titularitat autonòmica a la demarcació. La seva prioritat és el desdoblament de l'Eix de l'Ebre, seguit per l'adequació de la C12, de Montblanc a Santa Coloma de Querat i la Panadella.

Demà dijous continuarà el cicle 'Eleccions, Economia i Empresa' amb la intervenció, a les 17.30h, de la candidata d'ERC, Raquel Sans.

tracking