Diari Més

Esport

L'Olimpíada Escolar 2021 de Reus s'adapta a la covid amb activitats adaptades

Les propostes estan adreçades als alumnes de 5è i 6è de primària

Un partit de bàsquet de l'edició actual de l'Olimpíada Escolar.

La 38a Olimpíada Escolar de Reus continuarà l'activitat des de casaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Olimpíada Escolar de Reus aquest any tindrà un format diferent i adaptat a les circumstàncies epidemiològiques. Tot i que no esrealitzarà la competició esportiva, els participantstreballaran el valors positius de l'esport, del joc net, del treball en equip, del sentit de pertinença al propi centre educatiu, de la superació personal i l'esperit olímpic.

Les activitats proposades estan adreçades als alumnes que estiguin cursant 5è i 6è de primària. En total es desenvoluparan tres activitats: una vinculada amb la llengua; una altra a les arts, i la tercera a l'activitat física.Fins el 15 d'abril de 2021 es podran presentar els treballs artístics i literaris. Un cop finalitzada la primera fase esseleccionaranels centres educatius finalistes amb quatre equips de 5é i de 6é curs. La fase final es desenvoluparà a les instal·lacions del Pavelló Olímpic Municipal de Reus. Cada equip o grup de convivència, en sessions separades, haurà de resoldre reptes esportius, culturals i de coneixement relacionats amb el món de l'esport, els Jocs Olímpics i els Jocs Paralímpics.

Per sorteig es designarà un esportista relacionat amb l'esport i els Jocs Olímpics o Paralímpics que el grup classe coneixerà 48 hores abans de la realització del programa i al qual l'equip haurà d'entrevistar mitjançant una bateria de 20 preguntes que portaran preparades amb anterioritat. Els programes s'emetran per un mitjà de comunicació local i un jurat atorgarà medalles d'or, argent i bronze als classificats.

tracking