Diari Més

Societat

Exhaurides les entrades per la propera visita guiada al Cementiri General de Reus

Està prevista pel diumenge 7 de febrer

El Cementiri General de Reus.

Cementiri General de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La programació de visites guiades al Cementiri General de Reus continua aquest mes de febrer amb la visita programada pel diumenge dia 7. Les invitacions, gratuïtes, es podien reservar des d'aquest dimarts, 26 de gener a les 9.00h, i en pocs minuts s'han exhaurit. L'activitat està emmarcada dins de les activitats organitzades per commemorar els 150 anys d'història del cementiri.

El cicle de visites es va iniciar el 3 de gener i es porta a terme a partir d'una proposta divulgativa elaborada pel col·lectiu Carrutxa. Està previst que l'activitat es realitzi tots els primers diumenges de mes, fins el juny de 2021.

Les persones que participin en aquesta visita, caldrà que respectin en tot moment les mesures d'autoprotecció (mascareta obligatòria, mantenir la distància de seguretat i higiene de mans). El Cementiri General de Reus posarà a l'abast dels participants aquells elements necessaris per tal d'extremar aquestes mesures sanitàries.

En les properes visites que es programin s'estudiarà la possible ampliació de l'aforament atenent a l'evolució de la pandèmia i les restriccions vigents.

La visita guiada corresponent al mes de març es programarà pel diumenge 7 de març i les invitacions es posaran a disposició del públic a través de la pàgina web del Serveis Funeraris Reus i Baix Camp uns dies abans. També s'anunciarà al web dies abans que es puguin reservar.

tracking