Diari Més

Municipal

Retiraran la coberta de fibrociment al magatzem de les Brigades a Reus

Se substituirà per una d'acer i hi haurà més llum

Imatge d'arxiu del magatzem a l'avinguda de la Pau.

Retiraran la coberta de fibrociment al magatzem de les BrigadesOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament ha posat en marxa tràmits per retirar la coberta de fibrociment que ara ocupa la part superior de l'edifici de les Brigades Municipals, localitzat a l'avinguda de la Pau. En detall, el consistori ha tret a concurs, per 17.000 euros IVA inclòs i amb un termini d'execució de dos mesos, la redacció del projecte, així com la direcció d'obres, coordinació de seguretat i salut i control de qualitat dels treballs de substitució d'aquesta part de la nau.

La documentació que guia la licitació precisa que «l'Ajuntament, a través del departament de Prevenció de Riscos Laborals vinculat al departament de Recursos Humans, va detallar un llistat de millores a fer en diferents espais on té treballadors municipals amb la finalitat de millorar les condicions de treball», i apunta que «al departament de les Brigades Municipals, per tal de millorar les condicions generals de seguretat, la proposta recollia la necessitat de retirar l'actual coberta de fibrociment de la nau central on s'emplacen tallers i magatzems». La coberta ocupa una superfície de 2.000 metres quadrats de projecció en planta, és a dues aigües i se sustenta en la part principal sobre uns cavalls.

La intervenció inclou el desmuntatge, l'encapsulat i la deposició controlada de l'actual coberta feta de plaques de fibrociment, així com la realització d'una de nova, que sigui tipus sandvitx, a partir de planxes d'acer. La il·luminació natural es millorarà a la nau amb nous elements translúcids en la coberta, aprofitant que aquesta es reemplaçarà. El plec detalla que «pel tipus d'obra a desenvolupar en aquest encàrrec envers la problemàtica de les cobertes de fibrociment amb presència d'amiant cal tenir en compte l'experiència dels licitadors com un factor determinant».

tracking