Diari Més

La Biblioteca Xavier Amorós de Reus llueix un gran mural a la façana lateral

Es tracta d'una prestatgeria gegant on hi ha llibres preferits de l'artista reusenc Gasic Painter

L'obra és de l'artista reusenc

La Biblioteca Xavier Amorós llueix un gran mural a la façana lateralAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Biblioteca Xavier Amorós ja llueix un gran mural a la façana lateral del Camí de Riudoms de l'artista Gasic Painter. La iniciativa, liderada per la regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, s'emmarca en el programa Llambordes que té per objectiu la promoció de l'art urbà entre els joves i també cap a tota la població en general.

L'obra es va començar a pintar a mitjans del mes de desembre i va finalitzar aquest dimarts. Aquestrepresenta una biblioteca gegant, a les prestatgeries de la qual conflueixen els llibres preferits de l'artista.

A banda dels llibres, la prestatgeria gegant conté altres picades d’ullet a la biblioteca, a les festes i altres trets diferenciadors de Reus.

L'artista Gasic Painter és nascut a Reus i actualment és un dels referents de la ciutat dins el món del graffiti i la pintura mural. És titulat a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona com a tècnic superior en Arts plàstiques i disseny en la modalitat d'il·lustració i en gràfica publicitària.

tracking