Diari Més

Turisme

Jet2 posa a la venda els bitllets d'una desena de rutes a Reus per al 2022

L’aerolínia ha començat a vendre seients amb 18 mesos d’antelació, «abans que mai», i connectarà amb totes les seves bases

Una imatge d'arxiu de passatgers a l'Aeroport de Reus.

Jet2 posa a la venda els bitllets d'una desena de rutes a Reus per al 2022Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jet2 ha començat a comercialitzar rutes per a l’estiu de 2022. Amb any i mig d’antelació sobre les dates de vol, la companyia inicia les vendes «abans que mai», probablement a causa de la incertesa que la covid-19 continua generant sobre la temporada alta d’aquest 2021. Jet2 ja va realitzar un moviment similar l’any passat quan, a l’abril i amb la flota a terra per la irrupció de la pandèmia, va avançar extraordinàriament la venda de seients per als mesos turístics de 2021. No és habitual que les aerolínies obrin les seves programacions amb marges tan amplis. Per al 2022, Jet2 ofereix vols a Reus des de les seves 10 bases, inclosa la de Bristol que la companyia va posar en marxa al novembre.

Tot i que, més endavant, s’hi puguin produir variacions, Jet2 ven ara bitllets entre l’Aeroport de Reus i els de Belfast –entre 2 i 3 vols setmanals, del 3 de maig al 20 d’octubre de 2022–, Birmingham –entre 2 i 3 vols setmanals, del 30 d’abril al 29 d’octubre–, East Midlands –2 vols setmanals, del 29 d’abril al 28 d’octubre– i Edimburg –entre 2 i 3 vols setmanals, del 29 d’abril al 5 d’octubre–. Sempre parlant de 2022, també connectarà la capital del Baix Camp amb Glasgow –entre 2 i 3 vols setmanals, del 3 d’abril al 23 d’octubre–, Leeds Bradford –entre 1 i 3 vols setmanals, del 16 d’abril al 29 d’octubre–, London Stansted –entre 2 i 3 vols setmanals, de l’1 de maig al 30 d’octubre–, Manchester –entre 1 i 6 vols setmanals, del 2 d’abril al 30 d’octubre– i Newcastle –entre 1 i 3 vols setmanals, del 16 d’abril al 29 d’octubre–. Hi ha preus a partir d’uns 48 euros.

Pel que fa a Bristol, la darrera base que ha estrenat Jet2, l’aerolínia també ven bitllets per enllaçar amb Reus a l’estiu del 2022. En detall, ha previst entre 1 i 3 vols a la setmana, començarà a operar el 5 de maig i tancarà la ruta el 31 d’octubre.

En un comunicat, la companyia justifica l’avançament en la comercialització de seients per al 2022 pel fet que «després de molta incertesa, les notícies positives sobre la vacuna i el desig real de poder viatjar ens han fet constatar una gran demanda per part dels turistes per poder planificar i reservar les seves futures vacances». Per això, «hem posat a la venda l’estiu de 2022 i oferim bitllets abans que mai».

Bristol com a estrena

Bristol és també la gran novetat de Jet2 per la campanya d’estiu d’aquest mateix any 2021 a Reus, amb 2 vols a la setmana, en principi en dilluns i dijous. Els bitllets que l’aerolínia ha posat a disposició dels passatgers per viatjar a través de l’Aeroport de Reus a partir d’aquest abril són prop de 290.000. Belfast, Birmingham, East Midlands, Edimburg, Glasgow, Leeds Bradford, Londres Stansted, Manchester i Newcastle són la resta de connexions de l’aerolínia a l’aeròdrom reusenc, que no està registrant activitat a l’hivern. Ahir, Jet2 va anunciar la suspensió dels seus vols a nivell global fins al 25 de març.

tracking