Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Reus licita el contracte de manteniment de la jardineria

El contracte té un pressupost anual de licitació de 1.029.988,02 euros

Imatge d'arxiu del Parc de Mas Iglesias.

L'Ajuntament de Reus licita el contracte de manteniment de la jardineriaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha tret a licitació aquest dimarts, 12 de gener el contracte del servei de manteniment dels espais verds del terme municipal, amb un pressupost anual de licitació de 1.029.988,02 euros (IVA inclòs) i una durada de dos anys, prorrogables a dos més.

Els treballs inclosos en el contracte preveuen el manteniment de les zones verdes, jardins públics i espais públics enjardinats per mantenir-los en el millor estat possibles. La supervisió dels treballs anirà a càrrec dels tècnics de l’Àrea de Via Pública.

La relació dels principals treballs a realitzar són la neteja, desherbrat i manteniment general i el manteniment i neteja d’embornals i cunetes, entre altres, els retalls en tanques vegetals i coníferes seguit dels tractaments fitosanitaris. Tam,bé s'inclou l'esporga i reposició, d’acord a les necessitats de cada espècie amb actuacions específiques per als arbres i arbredes definits com de caràcter exemplar; el tractament fitosanitari de la vegetació; tasques deregeneració, adob, sega, retall i reg de les gespes. Tambéel canvi de la flor de temporada segons necessitats. I finalment el manteniment de la Xarxa de Reg.

Els licitadors també hauran de preveure la disponibilitat d’un equip per atendre els serveis d’urgències fora de l’horari de treball habitual, amb les actuacions corresponentspel cas de recollida de brancatge, tala d’arbres perillosos a conseqüència de tempestes o d’altres situacions extraordinàries.

tracking