Diari Més

Salut

El nou Centre MQ Reus obrirà les seves portes el 11 de gener

S’iniciarà l’activitat de consultes externes i de proves digestives i la primera quinzena de febrer estarà plenament operatiu

El nou Centre MQ Reus està situat a les dependències de l'antic Hospital.

El nou Centre MQ Reus obrirà les seves portes el 11 de generCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Centre MQ Reus, situat a les dependències de l’antic Hospital obrirà les seves portes el proper dilluns, 11 de gener. S’iniciarà l’activitat de consultes externes i de proves digestives i, posteriorment, dilluns 25 entraran en funcionament les noves urgències. Seguidament, aniran obrint la resta de serveis fins que la primera quinzena de febrer el nou centre ja estarà plenament operatiu.

A partir d’ara el Centre MQ Reus oferirà servei a les noves instal·lacions del carrer de Vapor Nou (edifici de consultes externes de l’antic Hospital) i a les actuals de l’edifici del carrer de Gaudí.

A l'antic Hospital compta amb sis plantes habilitades d'uns 400 metres quadrats cadascuna. Allí s'oferirà el servei d'urgències, hospital de dia per a atencions urgents i de llarga assistència, consultes externes, unitat d’exploracions complementàries i radiologia, proves digestives i cirurgia sense hospitalització.

D'altra banda, a l'edifici del carrer Gaudí es concentrarà tota l’activitat quirúrgica i l’hospitalització, així com una part de les consultes externes.

Actualment, el Centre MQ Reus compta amb prop de 160 professionals contractats i 230 metges consultors, efectua més de 100.000 visites a l’any i atén unes 26.000 urgències.

tracking