Diari Més

Societat

La Urbana atura una festa a un local de Reus amb 30 persones sense mascareta

L’establiment va ser desallotjat i tancat per la policia, que ha aixecat actes per incompliment de normes covid contra els assistents i el propietari

Intervenció anterior al mateix local.

La Urbana atura una festa a un local de Reus amb 30 persones sense mascaretaTwitter Guàrdia Urbana de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus ha hagut de dur a terme una nova intervenció per tancar un local on s’incomplien mesures de prevenció de la covid-19. En detall, aquest cop, la policia local va actuar ahir diumenge dia 3 de gener en un establiment del raval Santa Anna. Tal com informa el mateix cos a través de xarxes socials, al negoci, que és un «local d’oci nocturn», s’hi estava duent a terme «una festa». La Guàrdia Urbana va accedir a l’establiment i el va tancar. Al lloc, agents van aixecar 33 actes per incomplir el confinament nocturn, 33 actes més per no portar la mascareta i altres 33 per celebrar trobades de més de 6 persones. Al propietari del local també se li va aixecar una acta «per incomplir el tancament dels locals d’oci nocturn».

No és la primera vegada que la policia actua al mateix negoci. De fet, a mitjans de desembre, la Urbana ja el va desallotjar, en aquella ocasió, per «excés d’aforament i incompliment de restriccions covid-19». A l’establiment «entre altres, es permetia el consum de tabac en pipes d’aigua». A dins, com aquesta vegada, «hi havia una trentena de persones».

tracking