Diari Més

Els Reis d'Orient reben els primers infants al seu campament de Reus

Recolliran les cartes dels petits fins el 5 de gener

Dos nens, ahir, visitant la instal·lació al Parc Sant Jordi.

Els Reis d'Orient reben els primers infants al seu campament de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El campament dels Reis d’Orient va rebre ahir els primers nens, després que Ses Majestats arribessin a Reus aquest diumenge i recollissin, de mans de l’alcalde, les claus de la ciutat. Melcior, Gaspar i Baltasar romandran al Parc Sant Jordi fins la nit del 5 de gener. Durant la seva estada al municipi, esperen fer-se càrrec dels desitjos que els infants els vulguin fer arribar les seves cartes.

Per accedir al campament cal haver aconseguit alguna de les invitacions que l’Ajuntament va posar en circulació en diverses tongades però que es van exhaurir en qüestió d’hores. Al muntatge, realment espectacular, hi ha activitat durant pràcticament tot el dia.

Les visites es porten a terme en grups de fins a sis persones, atenent sempre les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia decretades per la Generalitat de Catalunya. Un patge acompanya els visitants al llarg de tot el recorregut i els va endinsant en la màgia dels Reis d’Orient. El recorregut a través del campament, que ocupa la plaça d’Anton Borrell, té una durada aproximada de 20 minuts per cada grup. Ses Majestats han trobat en aquesta fórmula una solució després de saber que, a causa del virus, enguany no seria possible oferir als infants la tradicional cavalcada.

Al gran espai del parc no falten els col·laboradors habituals de Ses Majestats en les tasques nadalenques. S’hi podrà veure com s’emboliquen els regals, com descansa l’Estel, com s’organitzen les cartes o com es posen a punt els vehicles que serviran per fer el repartiment a les cases.

tracking