Diari Més

Equipaments

Els futurs usuaris del Parc del Lliscament de Reus fan propostes per al projecte

L'Ajuntament de Reus i l’equip redactor es van reunir amb ells per conèixer la seva opinió

Àmbit del Parc del Lliscament.

Els futurs usuaris del Parc del Lliscament de Reus fan propostes per al projecteAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus i l’estudi SCOB arquitectura i paisatge SLP han presentat el projecte deconstrucció del futur Parc del Lliscament a un grup de joves usuaris de l’actual skateparkper conèixer la seva opinió. L'objectiu de la reunió ha estat recollir els seus suggeriments i poder orientar el projecte de manera que encaixi en el plantejament general de l’encàrrec de redacció.

Durant la trobada, els joves participants van explicar les tendències i orientació actual dels usuaris i la visió de futur per incloure elements de polivalència i de diferents graus de dificultat.L’equip redactor avaluarà les propostes i incorporarà aquelles que s’ajustin als criteris constructius, pressupostaris, normatius i de seguretat.

Està previst fer una segona reunió amb els joves per tal de procedir a la redacció final del projecte i sotmetre'l a l’aprovació definitiva per part de l'Ajuntament.

«El projecte del Parc del Lliscament contempla urbanitzar i dotar d’usos esportius la zona que actualment ocupa l’skateparki tota la franja que limita entre els carrers Ginesta, Dr. Ferran, l’avinguda de Riudoms i el Parc de la Festa», ha explicat el regidor d'Esports, Josep Cuerba.També es preveu traslladar la zona de la petanca i de la pista esportiva actuals a l’entorn del Parc de la Festa; i crear una nova zona d’aparcament arbrada per a vehicles a la part nord de l’àmbit. El pressupost de les obres és de 25.167 euros.

tracking