Diari Més

Tradició

Els Reis d'Orient recullen les claus de la ciutat de Reus i instal·len el campament

Melcior, Gaspar i Baltasar rebran al Parc Sant Jordi, fins el dia 5 gener, la visita dels infants reusencs

Els Reis d'Orient romanen al campament que els esperava a Reus.

Els Reis d'Orient recullen les claus de la ciutat de Reus i instal·len el campamentOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Reis d’Orient han arribat avui aReus, i acamparan al parc de Sant Jordi fins el pròxim dia 5 de gener. Ses Majestats han fet cap a la ciutat en carruatges de cavalls. Les visites al Campament, amb les invitacions exhaurides, seran els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 10 a 21 h. El dia 31 de desembre s’adapta l’horari i s’obrirà el campament de 10 a 19 h. Després de cap d’any, el Campament dels Reis reobrirà els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, de 10 a 21 h.

Les visites es portaran a terme en grups de sis persones, atenent sempre les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia decretades per la Generalitat de Catalunya. Un patge acompanyarà els visitants al llarg de tot el recorregut i els anirà endinsant, de mica en mica, a la màgia dels Reis d’Orient. La visita a aquest particular Campament dels Reis d’Orient tindrà, tal com s’ha previst ara, fins a 20 minuts de durada.

Els Reis de l’Orient recolliran, a la plaça d’Anton Borrell, totes les cartes que les nenes i els nens els vulguin entregar amb els seus desitjos. En el gran espai del parc, ornamentat per a l’ocasió, hi haurà els col·laboradors habituals de Ses Majestats en les tasques nadalenques. S’hi podrà veure com s’emboliquen els regals, com descansa l’Estel, com s’organitzen les cartes o com es posen a punt els vehicles que serviran per fer el repartiment a les cases, entre moltes altres sorpreses.

Actuacions de tota mena

Al Campament hi haurà actuacions de dansa, a càrrec de la Coordinadora de Dansa de Reus; actuacions musicals de grups locals que acompanyaven Ses Majestats a la cavalcada, com l’Aula de Sons, la Cobla Reus Jove, Insonora, la Banda Pare Manyanet, la Banda Simfònica de Reus, etc., i la col·laboració de Bravium Teatre, Llop’s Teatre, l’Associació Amics del Cavall, l’Associació de Senegalesos de Reus i l’Associació Poncella de la Rosa de Reus, entre algunes altres. Ahir, ja arribats al parc Sant Jordi, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; i el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, a més d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament de Reus, van rebre els Reis. L’alcalde els va donar la benvinguda i els va fer lliurament de les claus de la ciutat. La irrupció de la pandèmia ha obligat aquesta vegada a reformular l’habitual cavalcada i, per això, Ses Majestats estaran aquest cop acampades al parc de Sant Jordi, on els podran veure els nens que van obtenir una entrada a temps.

tracking