Diari Més

El Teatre Fortuny oferirà 24 propostes i avança horaris al primer semestre

S’han programat 28 funcions de gener a juny, i s’arrencarà a les 20.30 h.

Imatge de la presentació de la nova temporada del Teatre Fortuny.

El Teatre Fortuny oferirà 24 propostes i avança horaris al primer semestreAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus impulsa una nova temporada, preparada per al primer semestre de l’any 2021. La proposta consta de 24 espectacles, dels quals se’n faran un total de 28 funcions. La nova programació es basa en una programació diversificada i s’encamina a resultar atractiva per un gran ventall de públic.

Des del consorci explicaven ahir que «el Fortuny vol donar un pas endavant per tal d’aconseguir aquest posicionalment social de conciliació familiar i de treball, en la qual cal pensar en un procés d’adequació d’horaris i, per això aquest semestre avancem l’hora de l’inici de tots els espectacles». En aquest sentit, l’inici de les funcions passa a ser a les 20.30, enlloc de les 21h., «mitja hora que creiem que serà ben rebuda per part del públic», tal com va dir el regidor Recasens.

Els espectacles programats per al nou semestre es reparteixen entre les diferents arts escèniques: teatre, música, dansa i òpera, tot i que, en aquesta ocasió, l’oferta es reforça amb una extensa i variada proposta adreçada a un públic de totes les edats. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, va expressar ahir que «reactivem l’activitat escènica i estem convençuts que tothom trobarà aquell concert, aquella obra teatral, la dansa o l’òpera que desitja veure o escoltar. Continuem treballat per apropar el Teatre Fortuny a tota la ciutadania».

Teatre, música, òpera o danses

Pel que fa a teatre, en la nova programació s’hi troben set espectacles. N’hi ha d’humor com El pare de la núvia... i potser del nuvi!; de reflexió, com Una història real i Pedro Páramo, i altres amb un llenguatge i posada en escena atrevides com Sopar amb batalla, Be god is, Monroe-Lamar i El mètode Gronholm. També hi haurà cinc concerts al llarg de tot el semestre, amb l’Orquestra del Lieu, el mediàtic Marcel Gorgori i Ara Malikian, i també, amb la Suu i els Búhos, un ventall musical que vol arribar també a diferents estils de públic i de franges d’edat diverses. D’altra banda, Tosca i Aida seran les dues òperes programades, a càrrec dels Amics de l’Òpera de Sabadell.

En relació a la dansa, per un costat se celebrarà el Dia Internacional de la dansa, amb activitats on intervindran convidats que parlaran de dansa, del mític ballarí universal Rudolf Nureyev, tallers i classes. I, per cloure aquesta celebració, s’ha programat l’espectacle Amazonas, de la companyia Andanzas. La nova temporada aposta també pels espectacles familiars, amb tres propostes: En patufet, Cantajuego i Xiula. El nou trimestre de programació comptarà també de nou amb el projecte Cicle Grans Mestres, que està dirigit per Francesc Cerro Ferran.

Consulteu la programació: AQUÍ

tracking