Diari Més

El Campament dels Reis d'Orient pren forma al parc Sant Jordi

Ses majestats s’hi instal·laran del 28 de desembre al 5 de gener

Un dels elements que ja s'ha col·locat a la zona.

El Campament dels Reis d'Orient pren forma al parc Sant JordiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al parc Sant Jordi ja estan en marxa les feines per donar lloc al Campament dels Reis d’Orient, que acollirà ses majestats entre el 28 de desembre i el 5 de gener. A la plaça d’Anton Borrell ahir es podien veure alguns camions i elefants, així com l’entrada al recinte engalanada per l’ocasió. Les entrades, que s’han posat a disposició de la ciutadania en dues tongades, van exhaurir-se en poques hores.

Les visites al Campament dels Reis d’Orient es faran en grups de sis persones, atenent sempre a les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia decretades per la Generalitat. Un patge acompanyarà els visitants al llarg de tot el recorregut i els anirà endinsant en la màgia dels Reis d’Orient. La visita està previst que tingui una durada d’uns 20 minuts.

Els Reis de l’Orient recolliran, a la plaça d’Anton Borrell, les cartes que les nenes i els nens els vulguin entregar. En el gran espai del parc, ornamentat per a l’ocasió, hi haurà els col·laboradors habituals de ses majestats en les tasques nadalenques. S’hi podrà veure com s’emboliquen els regals, com descansa l’Estel, com s’organitzen les cartes o com es posen a punt els vehicles que serviran per fer el repartiment a les cases, entre altres sorpreses. Hi haurà actuacions de dansa a càrrec de la Coordinadora de Dansa de Reus, actuacions musicals de grups locals que acompanyaven els Reis a la cavalcada. Formacions com el PSC o Entre Veïns han criticat que no tots els infants de la ciutat puguin accedir al Campament.

tracking