Diari Més

El Campament dels Reis de Reus esgota les entrades en poques hores

Des del consistori reusenc estan valorant augmentar la capacitat del campament

Presentació del Campament dels Reis.

Ja es poden sol·lictar les entrades per visitar el campament dels Reis d'Orient a ReusAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tiquets per poder visitar el Campament del Reis al Parc Sant Jordi de Reus per Nadal es van exhaurir a poques hores de estar disponibles a la web de Reus Cultura. Des del consistori reusenc estan valorant augmentar la capacitat del campament, sempre en funció de les mesures dictades per Salut.

El Campament es podrà visitar entre els dies 2 i 5 de gener des de les 10 fins a les 21 hores.Els grups, de moment, estaran limitats a un màxim de 6 persones perquè «estem a l’espera sobre les indicacions al respecte, sobre les activitats de Nadal i no volem tirar enrere», explicava ahir el regidor de Cultura, Daniel Recasens. És per això que també anunciava que «si al final ens permeten fer-ho en grups de 10, doncs ampliarem els grups per encabir el màxim nombre d’assistents possible». «No volem que ningú es quedi sense veure els Reis», manifestava ahir el regidor.

Cada grup tindrà un patge que farà de guia per un recorregut d’uns 20 minuts a l’interior del parc. En total, el consistori confia que puguin entrar al parc unes 3.200 persones.

tracking