Diari Més

Comerç

El Mercat Central de Reus obrirà ininterrompudament de dimecres a divendres a partir de demà

Aquesta obertura extraordinària es fa coincidint amb l’època de l’any de més vendes, la campanya de Nadal

Façana

El Mercat Central de Reus obrirà tot el dia a partir de l'octubreAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat Central de Reus es mantindrà obertde les vuit del matí fins les set de la tarda dedimecres a divendres en motiu de les festes de Nadal.Aquesta obertura extraordinària, que comença el dia 2 de desembre,es fa coincidint amb l’època de l’any de més vendes. L'objectiu és facilitar als clientsque puguin avançarles compres, evitarcues iaccedir al mercat amb comoditat.

Les setmanes de Nadal i Cap d’Any, l’horari s’adequarà als dies de festa, obrint només fins a les 15 horesels dies 24 i 31 de desembre. Els dies22, 23, 29 i 30 de desembre l'horari serà de les 8:00 h a les 19:00 h.

Rebaixadel canon el 2021

D’altra banda, la Junta de Govern Local va acordar aquest novembre modificar el cànon mensual que paguen els paradistes del Mercat Central durant el 2021, de manera que es manté un any més la rebaixa del 30%. Aquesta bonificació suposa que l’import mensual será de 123,59 euros per parada, igual que els darrers anys.

Aquesta rebaixa es va acordar per primer cop el 2012 i des d’aleshores s’ha anat aplicant, tot i que s’ha d’aprovar cada any per Junta de Govern Local o pel Ple municipal. El cànon que paguen els paradistes del Mercat Central es destina a inversions de millora i al manteniment general de les instal·lacions, a més de campanyes i activitats de promoció i publicitat.

tracking