Diari Més

Municipal

El 74% de les accions previstes al PAM a Reus, executades o en procés de finalització

Activen un web perquè la ciutadania pugui fer seguiment del grau de desplegament d'aquest pla impulsat per la Diputació

Noemí Llauradó, durant la roda de premsa.

El 74% de les accions previstes al PAM a Reus, executades o en procés de finalitzacióAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 74% de les accions previstes en el Pla d'Acció Municipal (PAM) a Reus s'han iniciat o, fins i tot, ja s'han finalitzat. Així, tres quartes parts del PAM d'aquest mandat 2019-2023, que impulsa la Diputació de Tarragona, està en execució. «El PAM avança a bon ritme i la pandèmia no ha fet reduir aquest percentatge», ha dit la vicealcaldessa de Reus, i també presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, aquest dilluns, durant el balanç del primer any de desplegament del programa. Així, només queda pendent d'iniciar-se un 26%. En números absoluts, s'han iniciat 405 accions i en queden per arrencar un total de 146. Aquesta mateixa setmana s'activarà una pàgina web per tal que la ciutadania pugui fer seguiment del grau de desplegament del PAM.

Des de les 73,9% de les accions del PAM encarrilades, 72,5% estan executant-se i un 1,43% s'han acabat. Llauradó ha argumentat que aquest percentatge reduït d'accions acabades del PAM pot resultar enganyós ja que hi ha molts projectes que perllonguen durant tot el mandat, sense una data fixa de finalització -com ara el foment de l'ús del transport públic urbà i interurbà.

Entre les accions del PAM que s'han completat s'hi troba la constitució de la Taula de Salut, l'actualització del document únic de Protecció Civil, millores al parc infantil de trànsit, la creació de la Comissió de Mobilitat Sostenible i també del Consell Municipal de l'Habitatge, l'elaboració del pla director del Mercat Central de Reus i l'aprovació del reglament de Participació Ciutadana.

tracking