Diari Més

Via pública

Acaben els treballs de millora de la zona de jocs infantils de l'avinguda del Carrilet de Reus

Les obres formen part de les inversions extraordinàries pressupostades per aquest 2020

Imatge de la zona de jocs infantils de l'avinguda del Carrilet.

Acaben els treballs de millora de la zona de jocs infantils de l'avinguda del Carrilet de ReusAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Brigada Municipal de Reus ha finalitzat els treballs de millora i renovació dels jocs infantils de l'avinguda del Carrilet, els quals ja estan oberts a la ciutadania. Les obres formen part de les inversions extraordinàries pressupostades per aquest 2020 per millorar i renovar les zones de jocs infantils de la ciutat.

El paquet d’inversions extraordinari ha comptat amb una partida total de 20.000 euros. En els treballs s'ha renovat la pavimentació i s'han instal·lat nous elements de joc a l’avinguda del Carrilet i a la plaça de la Fumera, entre l’avinguda del President Macià i el carreró del Gas.

L'Ajuntament de Reus té previst invertir en els pròxims mesos uns 200.000 euros en la millora i renovació d’espais de jocs infantils en diferents punts de la ciutat. El paquet d’inversions inclou les actuacions previstes al pla director de manteniment de les zones de jocs infantils de la ciutat, amb una partida de 25.000 euros; l’execució de dos projectes previstos als pressupostos participatius, amb una inversió total d’uns 150.000 euros, i el paquet d’inversions extraordinàries en el que s'inclou l'actuació a l'avinguda del Carrilet.

tracking