Diari Més

Subministraments

Els tècnics desconnecten 39 connexions fraudulentes al barri de Sant Josep Obrer

Durant l'operatiu contra el frau elèctric s'ha accedit a 116 domicilis de la zona coneguda com les cases de les Verges

Operatiu conytra

En marxa un operatiu contra el frau elèctric al barri Sant Josep Obrer de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’operatiu que, des de primera hora del matí, ha desplegat Endesa a les cases de Sant Josep Obrer contra el frau elèctric ha acabat amb la revisió de116 habitatges. D'aquests,39 eren connexions fraudulentes i 77 correctes,tal com detallen fonts de la companyia. Els tècnics han procedir a desconnectar les instal·lacions fraudulentes.

Durant l'operatiu s'ha accedit a 116 domicilis de la zona coneguda com les cases de les Verges. Concretament, als carrers de la Mare de Déu del Saliente, Mare de Déu de la Cabeza, Mare de Déu de Guadalupe, Mare de Déu de la Paloma i Mare de Déu de las Angustias. No és la primera vegada que es du a terme una actuació similar al lloc, on en anteriors ocasions s’han detectat, entre altres, plantacions de marihuana.

La Guàrdia Urbana ha explicat que en les darreres setmanes hi ha hagut alguns incendis causats per connexions il·legals a la xarxa, i la companyia elèctrica ha requerit el seu suport per fer els treballs de desconnexió de les connexions il·legals.Efectius de Mossos d’Esquadra també han estat acompanyant, durant tot el matí, els operaris de la companyia de subministrament.

tracking