x
Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
13.49 º
3.6 Km/h
Societat
L'exposició de carabasses gegants al Mercat Central.

«Em van fer treure les carabasses abans d'hora i amb un burofax»

L'exposició de carabasses gegants al Mercat Central.

«Em van fer treure les carabasses abans d'hora i amb un burofax»

Pere Margalef se sent «ferit per l’administració»
 • Redacció

Actualitzada 19/11/2020 a les 20:00

«Em van fer retirar les carabasses abans d’hora i, quan ja ho havia fet, ni tan sols ho sabien i encara vaig rebre un burofax on m’avisaven que si no les treia jo ho farien ells i que hauria de pagar la retirada». Ho explica Pere Margalef, de Cal Pere, paradista del Mercat Central i l’artífex de la iniciativa que, des del 6 d’octubre, guarnia l’espai amb una exposició de carabasses gegants, cultivades a Mas Gasset i a través de la qual es recollien fons per a l’Institut Pere Virgili. Margalef apunta que «primer, les vaig posar a tocar de la meva parada, però em van oferir traslladar-les a un espai que estava buit, on han de fer una zona de degustació però que encara no hi era, i deixar-les allà fins al Nadal, tot el que aguantessin». «Vaig dir que sí perquè em semblava molt bé, era un reclam per al Mercat i era solidari, i ens feia il·lusió», detalla, i manté que «amb tot, va arribar un moment que Reus Mobilitat i Serveis va començar a demanar-me que les retirés i a dir-me que havia de fer-ho abans del 9 de novembre». «Finalment, ho vaig fer l’últim divendres», precisa Margalef, que lamenta que «no se’n devien adonar perquè dilluns, dia 9, em va arribar el burofax» i, «a la zona que em van fer buidar no hi van fer res fins aquest dimecres». Al burofax «també em demanaven que no ocupés tant d’espai amb la parada i ho vaig arreglar». Les carabasses les ha lliurat Margalef al Banc dels Aliments, amb una donació de 1.500 quilos, però el paradista se sent «dolgut pel tracte» i perquè «en tenia cura cada dia, vaig agafar un cicatritzant perquè es mantinguessin més temps i, al final, me les van fer treure». En el gènere «havia invertit, entre carabasses, palmeres, grues i tot el conjunt, 2.100 euros». «La gent del Mercat ens estimem el Mercat i això no ens ajuda a tenir il·lusió. Sóc un paradista ferit per l’administració», conclou. Fonts municipals consultades mantenen que el permís per exposar les carabasses en aquesta zona comuna era fins a la Castanyada. 

Temes relacionats
Comentaris
 • #3 bavi
  (20/11/20 17:50)

  Costa molt d'entendre, jo vaig vaig veure les carbasses fa unes setmanes al mercat i després vaig veure la notícia de la donació al banc d'aliment, però no coneixia aquest exigència de la direcció del mercat, incomprensible, vergonyos...

  Denunciar comentari Respondre
 • #2 Ángel González
  (20/11/20 12:40)

  La administración como siempre complicándolo todo, sabiendo que han metido la pata aún quieren salirse con la suya para no dar su brazo a torcer y reconocer que tenía razón él para dista. Luego ir pidiendo favores que estará la gente encantada de hacerlos. 

  Denunciar comentari Respondre
 • #1 Joan Anton Carricondo Oyonate
  (20/11/20 11:46)

  Quin mal feien aquestes carabasses? Potser fan de motor de transmissió del 'coño' virus? Fer coses diverses i diferents com a promoció no pot ser punible! Tant de bo que tothom tingués iniciatives! Fa molts mesos que aquesta empresa municipal 'Reus Mobilitat i Serveis' havia d'haver canviat els plànols i les indicacions de Calbó per CALVÓ i no ho ha fet. Potser no han tingut temps?

  Denunciar comentari Respondre
Comenta el contingut : «Em van fer treure les carabasses abans d'hora i amb un burofax»
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes