Diari Més

Recerca

L'HU Institut Pere Mata participa en un estudi sobre l'impacte de la covid en equilibri ocupacional

Hi han pres part 88 persones usuàries dels serveis de teràpia de Valls, Reus, Tarragona i el Vendrell

Imatge de professionals dels serveis de rehabilitació comunitària de l'HU Institut Pere Mata que formen l'equip de recerca.

L'HU Institut Pere Mata participa en un estudi sobre l'impacte de la covid en equilibri ocupacionalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els quatre serveis de teràpia ocupacional que té l'Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mataa Valls, Reus, Tarragona i el Vendrellhan participat en l'estudi «Impacte en l'Equilibri Ocupacional en persones amb trastorn mental, usuaris de rehabilitació psicosocial en tres moments diferenciats de la pandèmia». El projecte està liderat per l'equip de Terapeutes Ocupacionals de la Federació Espanyola d'Associacions de Rehabilitació Psicosocial(FEARP). Concretament, hi han participat 88 persones usuàries, entre finals de juny i mitjans de juliol.

L'objectiu de la recerca és descriure la percepció en el canvi de l’equilibri ocupacional en persones usuàries de dispositius de rehabilitació psicosocial abans de la pandèmia, durant el tancament dels recursos i en la nova normalitat dels dispositius en la situació generada per la covid-19. Les dades obtingudes permetranreajustar i reorganitzar les intervencionsdels diferents dispositius de rehabilitació psicosocial i els plans individualitzats de rehabilitació (PIR).

En aquest estudi participen més de 50 investigadors d'arreu de l'estat espanyol. La mostra vàlida és de 410 usuaris, s'han recopilat dades de 25 organitzacions diferents, de 18 ciutats diferents.

tracking