Diari Més

Comerç

L'Ajuntament de Reus amplia la campanya de bons a ciutadans de fora de la ciutat

El consistori ha engegat la tercera fase amb la posada en circulació de 60.000 euros en bons

Presentació de la tercera fase de Bons Reus.

L'Ajuntament de Reus amplia la campanya de bons a ciutadans de fora de la ciutatAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus, a través de l’Agència Reus Promoció, enceta la tercera fase de la campanya Bons Reus i posarà en circulació 60.000 eurosen bons adreçats a persones no empadronades a Reus. La campanya està inclosa al Pla de Reactivació Econòmica i Social impulsada pel consistori.

D'aquesta manera, les persones que ho desitgin podran descarregar-se els bons amb 20 euros de descomptea partir de la utilització de 4 bonso bé recollir-los al al Gaudí Centre o al Punt d’Informació situat a la plaça Prim fins al 13 de desembre o fins exhaurir existències.

Els bons tenen 15 dies de caducitat des del dia de la seva emissió, són d’ús personal i intransferibles i es requerirà presentar el DNI a l’hora de bescanviar-losa l’establiment. Es podran utilitzar fins el27 de desembre, que serà el dia que es posa fi a la campanya.

Bona acollida

La regidora de Promoció ha destacatla bona acollida de la campanya que s'ha rellançat aquest novembre per als empadronats a la ciutat amb un total de 38.948 bons, que suposen 194.740 euros.

En aquests moments hi ha 415 establiments adherits a la campanya, però es poden continuar apuntant tots els que ho desitgin.

Fins a aquest dilluns 16 de novembre s’han descarregat un total de 73.5422 bons dels 80.000 emesos i, per tant, en queden 6.458 de disponibles.

tracking