Diari Més

Habiliten una casa rural a Reus per acollir persones amb discapacitat que han de confinar-se

També s'ha posat ja en funcionament l'alberg d'Altafulla per confinats que no disposin d'un lloc adequat

Imatge de la casa rural de Reus que ha estat habilitada per a confinaments de persones amb discapacitats.

Habiliten una casa rural a Reus per acollir persones amb discapacitat que han de confinar-seGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha habilitat una casa rural a Reus, de 10 places, per a persones amb discapacitat procedents de centres residencials de la zona on no es pugui fer un aïllament adient. Aquest equipamentés gestionatper L'Onada.

En el context de la crisi sanitària de la covid-19, la conselleria ha obert recursos específics per acollir persones que no disposen d'un domicili o espai per fer l'aïllament correctament perquè viuen en pisos compartits o en espais que no compleixen els requisits.

Un d'aquests espais que ja s'ha posat en funcionament és el de l'alberg Casa Gran d'Altafulla.L'equipament, que pot atendre fins a 36 persones, és gestionat per personal de Creu Roja que, a través del conveni que manté amb el Departament, farà tasques d'intervenció comunitària, mediació i acompanyament social.

S'hi deriven persones pendents de resultats de covid, o contactes estrets de positius de coronavirus que hagin de fer aïllament, tant des dels centres d'atenció primària del Camp de Tarragona, com des dels serveis socials i educatius.

tracking