Diari Més

Accident aeri

L'informe preliminar de la CIAIAC sobre l'accident de l'avioneta de Reus dona per morts els ocupants

Aquest divendres es manté el dispositiu de recerca de l'avió a càrrec del SAR de l'exèrcit

Imatge d'arxiu de l'avió de l'Aeroclub de Reus que estan buscant.

Busquen una avioneta de l'Aeroclub de Reus que provenia d'EivissaAeroclub de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaComisiónde Investigaciónde AccidenteseIncidentesde AviaciónCivil (CIACIAC) en el seu informe preliminar sobre l'accident de l'avioneta de l'Aeroclub de Reus desapareguda dimarts passat, assenyala com a morts els dos ocupants que hi viatjaven.

El mateix informe, de tota manera, no descarta que es puguin produir canvis abans del tancament definitiud'aquest, que inclourà les conclusions de la investigació.

Aquest divendres dia continua recerca de l'avioneta. L'operatiu està format per una avió CN-235 –equipat amb sensors i càmeres de detecció en altura- així com un helicòpter de salvament del Servei Aeri de Rescat de l'exèrcit de l'aire espanyol amb bussos especialitzats en tasques d'auxili. Els efectius de Salvament Marítim es mantenen a l'espera, després d'haver-se retirat aquest dijous.

A hores d'ara es desconeix fins quan es mantindrà el dispositiu, que es concentra a una zona marítima ubicada a 40 milles nàutiques al sud de la destinació del vol, que era l'aeroport de Reus.

La nau desapareguda, unaPiperPA-34-200, matrícula EC-HCA, estava fent el trajecte de tornada entre Eivissa i Reus amb dos ocupants, els dos membres de la junta de l'aeroclub i experimentats pilots.

LaCIACIAC és un organisme depenent del Ministeri de Transports que s'encarrega, en exclusiva, de la investigació sobre els incidents en l'aviació civil produïts en territori espanyol o de companyies estatals.

tracking