Diari Més

Accident aeri

La recerca de l'avioneta de Reus desapareguda al mar es manté només a càrrec d'un avió militar

La resta dels operatius es retiren de la zona i intervindran a requeriment del SAR

Imatge d'arxiu d'un aparell pertanyen al servei aeri de rescat de l'exèrcit de l'aire.

La recerca de l'avioneta de Reus desapareguda al mar es manté només a càrrec d'un avió militarExèrcit de l'Aire

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei aeri de rescat (SAR) de l'exèrcit de l'aire espanyol serà l'únicoperatiu que mantindrà, amb un avió, la recerca de l'avionetaPiperSenecaamb matrícula EC-HCA pertanyent a l'Aeroclub de Reus i que vadesaparèixerel dimarts passat a la tarda, davant la costa ebrenca. L'avioneta va desaparèixer a unes 40 milles nàutiques -75 quilòmetres- al sud de l'aeroport, en el Mar Mediterrani.

El contacte amb l'avioneta es va perdre cap a tres quarts de set de la tarda, quan la seva tornada prevista era a un quart de vuit del vespre.

La resta d'efectius que fins ara havien intervingut en l'operatiu de recerca, pertanyents al Servei de Salvament Marítim, s'han retirat i només intervindran a requeriment delSAR, que disposa d'equipament per a poder localitzar l'avioneta a l'aigua.

Dins l'avioneta, que feia el trajecte de tornada d'Eivissa a Reus, hi anaven dos pilots experimentats, pertanyents a la junta de l'aeroclub reusenc.Undels pilots és un Mosso d'Esquadra que estava fora de servei i l'altre és MarcFrancesch, gerent delCampingTrillasde Tarragona,vicepresidentde l'Associació de Càmpings de Tarragona i també president de l'agrupació local deJuntsx Catalunya a Torredembarra.

MÉS INFORMACIÓ

Marc Francesch, president de JxCat a la Torre, volava en l'avioneta desapareguda

tracking