Diari Més

Urbanisme

Comença la segona fase de les obres d'urbanització del Camí de Valls a Reus

El projecte preveu donar més importància a la circulació de vianantsts

Imatge de les obres.

Comença la segona fase de les obres d'urbanització del Camí de Valls a ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Desenvolupament Urbà i Via Pública ha iniciat aquest dilluns, 2 de novembre les obres de la segona fase delprojecte d'urbanització del Camí de Valls. L'obra afectarà el tram del vial entre els carrers de Sant Llibori ide l’Albiol.

El projecte que s'executa preveu donar més importància a la circulació de vianants per sobre la mobilitat rodada,eixamplant les voreres, ara molt estretes. Per poder-ho fer, s’elimina la franja d’aparcament en superfície i es deixa un carril de circulació de 3m.

En la part més ample del vial, entre carrer Sant Magí i carrer l’Albiol, el projecte deixa l'espai suficient per plantar-hi una filera d’arbres en la part sud.

El projecte també inclou l’eliminació dels creuaments aeris i cadiretes de la xarxa de subministrament elèctric.

L'empresa adjudicatària que executa l'obra haurà de realitzar els treballs mantenint l’accessibilitat de veïns i comerços en les millors condicions possibles.

El contracte d'execució estàadjudicat a l'empresa Agrovial,amb un pressupost de240.766,03euros (IVA inclòs). L'obra,segons el plec de condicions de la licitació, ha d'estar enllestit en un termini de quatre mesos a comptar de la data de signatura del contracte d'adjudicació.

tracking