Diari Més

Veïnal

El barri Immaculada demana no perdre l'última sucursal bancària propera

El servei es traslladarà en pocs dies a Sant Bernat Calvó però l'associació de veïns no vol que marxi

Imatge de l'oficina que tancarà i que els veïns reclamen que es mantingui.

El barri Immaculada demana no perdre l'última sucursal bancària properaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns del barri Immaculada de Reus demanen que la que és ja l'única sucursal bancària que tenen a prop, localitzada a l'avinguda dels Països Catalans, no canviï d'ubicació perquè «la necessitem molt per fer els tràmits presencials i ens en quedarem sense cap en un moment en què és més convenient que mai que els serveis siguin pròxims». La presidenta de l'Associació de Veïns del barri, Esperanza Torrijos, lamenta que «hem rebut una carta on ens indiquen que a partir d'ara el banc estarà a Sant Bernat Calvó» i que «hi ha molta gent gran per a la qual això serà un problema». «Estem acostumats a anar aquí, no en tenim cap altra de propera i, amb la pandèmia de la covid, no és bo que haguem de desplaçar-nos», afegeix Torrijos, que diu que «moltes persones continuen anant al caixer per fer-ho tot i no saben o no volen fer les gestions per internet, i això ho complicarà».

L'última sucursal del barri Immaculada pertany a Caixabank, que ha enviat una carta als seus usuaris per informar-los que «hem creat un nou model d'oficina Store que es podrà començar a descobrir a l'avinguda Sant Bernat Calvó a partir del 4 de novembre». La carta indica que «gràcies a la nova distribució d'espais, l'atenció serà de manera més còmoda i hi haurà a disposició les últimes innovacions tecnològiques» amb «un horari ampliat». Fonts de Caixabank indiquen que la integració en l'oficina Store s'emmarca en una d'apostar per oficines més grans, amb especialistes i servei d'assessorament especialitzat als clients. I detallen que, així, es dóna resposta a un canvi d'hàbit dels mateixos clients, que mantenen els gestors de referència. L'Associació de Veïns del barri Immaculada, però, demana que la sucursal es quedi a Països Catalans perquè «és el que la gent ha fet sempre i el que vol continuar fent» i perquè «és important tenir-la a prop i no perdre serveis a la zona».

El barri Montserrat també ho reclama

Precisament aquesta mateixa nova oficina Store a Sant Bernat Calvó integrarà també la sucursal més propera al barri Montserrat, on el president de l'Associació de Veïns, Domingo Martínez, lamenta que «hi haurà gent, especialment persones grans, que quan es faci el canvi no podran desplaçar-se fins allà».

tracking