Diari Més

Policial

Tres detinguts en una operació de Mossos i Guàrdia Urbana a Hort de Simó de Reus

L'actuació va ser el passat divendres i es van fer prop d'un centenar d'identificacions

Imatge de l'operatiu conjunt de Mossos i Guàrdia Urbana de Reus.

Tres detinguts en una operació de Mossos i Guardia Urbana a Hort de Simó de ReusMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d’Esquadra de les Unitats d’Investigació i Seguretat Ciutadana de la comissaria de Reus juntament amb efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i agents de la Guàrdia Urbana de Reus van detenir el passat divendres tres homes en el marc d’un dispositiu conjunt dut a terme al barri Horts de Simó de Reus.

L’operatiu va començar al voltant de dos quarts de sis de la tarda i es va allargar durant diverses hores. La primera detenció es va produir a les 18.50 h, al carrer de Sant Joan. El detingut és un home de 22 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus com a presumpte autor d’un robatori amb violència dies abans. Els investigadors van determinar que el passat dia 7 d’octubre, quan circulava damunt d’un patinet, el detingut va fer caure a terra una persona com a conseqüència d’una estrebada per tal de robar-li un cadena d’or del coll i li va causar diverses lesions. El jutjat en funcions de guàrdia de Reus en va decretar el seu ingrés a presó el passat dissabte.

Els altres detinguts, dos homes de 20 i 58 anys, de nacionalitat colombiana i marroquina, veïns de Vila-seca i Reus respectivament, se'ls va arrestar perquè a ambdós els constava una ordre judicial de detenció.

En conjunt, al llarg de l'operatiu, es van complimentar 7 actes per tinença de drogues i dues més per possessió d’armes prohibides. També es van denunciar els titulars de 10 vehicles per falta d’ITV o manca d’assegurança. Dos d’aquests vehicles es van immobilitzar.

Durant aquesta actuació també es van intervenir bitllets falsos i una persona va quedar investigada per falsificació de moneda. Pel que fa a incompliments en matèria de les mesures restrictives imposades amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus, es va denunciar quatre persones per no portar mascareta. Els agents també van poder recuperar dos patinets que constaven com a sostrets. En total es van identificar 96 persones.

El Cos Nacional de Policia també hi va participar per dur a terme un control específic d’infraccions a la Llei d’Estrangeria.

tracking