Diari Més

Comerç

Carrefour anuncia que obrirà un supermercat al raval de Santa Anna de Reus

Es tractaria d’una botiga ‘Express’ al número 42

Dins del local hi ha penjada una lona que anuncia l'establiment.

Carrefour anuncia que obrirà un supermercat al raval de Santa Anna de ReusDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cadena de supermercats Carrefour instal·larà previsiblement un nou establiment al raval de Santa Anna. Així ho ha fet públic la mateixa firma a través d’una lona col·locada a l’interior dels baixos del número 42 del raval, un local que actualment es troba immers en obres de reforma. Es tractaria, segons detalla el mateix anunci, d’un Carrefour Express.

Als baixos que ara acolliran el Carrefour Express hi havia fins fa poc temps un comerç dedicat a la venda de vestits i de complements de núvia, Feeling Núvies. Es dona la circumstància que es localitzen en un punt relativament pròxim al Supermercat Raval, i també del carrer Salvador Espriu que ja havia acollit un establiment molt similar uns anys enrere.

Tal com recull el lloc web de Carrefour, un Carrefour Express és «un supermercat de proximitat que manté tots els valors i l’essència del Grup –adaptat a superfícies més reduïdes–, i neix del desig del Grup d’adaptar els avantatges del seu model tradicional a formats comercials més pròxims al consumidor». Així, segons precisa la mateixa cadena, «es combinen en aquests establiments els grans avantatges del Grup (experiència, assortiment, logística) amb el coneixement de l’entorn propi d’un establiment de barri: atenció i servei, proximitat, ambientació que convida a recórrer la botiga i repetir la compra, productes de caràcter local».

Carrefour desembarca al raval de Santa Anna en un moment en què aquest espera canvis vinculats a la restricció de l’accés de vehicles a motor. I és que, segons els darrers plans comunicats pel govern, la idea és executar el projecte urbanístic definitiu per a aquesta zona a partir del pròxim 2021.

tracking