Diari Més

Municipal

Reus aprova una reforma fiscal per atraure noves empreses a la ciutat

L'acord inclou 6 bonificacions fiscals, entre les que destaquen la reducció del 95% de l'IAE, l'IBI i l'ICIO

Imatge del ple telemàtic.

Reus aprova una reforma fiscal per atraure noves empreses a la ciutatAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus ha aprovat avui al plenari l'expedient d'ordenances fiscals per a l'exercici 2021, que suposa una reforma fiscal que permetrà atraure noves grans empreses a la ciutat, generar ocupació i fomentar l'habitatge amb protecció oficial.

L'acord aprovat inclou 6 bonificacions fiscals, entre les que destaquen la reducció del 95% de l'IAE, l'IBI i l'ICIO per a les empreses, activitats i immobles de nova implantació a la ciutat. Caldrà crear un mínim de 25 llocs de treball estables, i l'oferta d'ocupació s'haurà de tramitar a través de l’IMFE Mas Carandell.

Les bonificacions de l’IAE i l’IBI tindran una vigència de 10 anys. Els 5 primers, la bonificació serà la màxima, del 95%; i entre els 6è i 10è any, es reduirà en un 10% cada any.

Foment de l'habitatge amb protecció oficial

Les mesures per fomentar l'habitatge protegit inclouen la bonificació del 95% de l’ICIO per a les obres de nova edificació en edificis d’habitatge protegit. Mentre que s'amplia labonificació del 50% de l’IBI durant 10 anys per als habitatges amb protecció oficial.

tracking