Diari Més

Municipal

Restauradors i marxants de Reus no hauran de pagar la taxa d'ocupació de via pública

L’Ajuntament eximirà el pagament de l'impost durant els mesos d’octubre, novembre i desembre

Una terrassa de la Plaça del Mercadal recollida.

Restauradors, Reus, ocupació de via pública, terrassa, bar, restaurant, plaça mercadalAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les empreses del sector de la restauració i els marxants de Reus no hauran de pagarla taxa d’ocupació de via pública durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Segons ha informat l'Ajuntament de Reus, tampoc hauran d’abonar la taxa de recollida de la brossa al sector de la restauració i als centres d’estètica, durant el mateix període.

El passat mes de maig, el consistori reusenc ja va acordar la suspensió del pagament de la taxa per terrasses i marxants entre el 16 de març i el 30 de setembre. El Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus recull les mesures de reducció de la càrrega fiscal, que comporten un cost de 104.100 euros, dels quals 40.500 són per l’exempció de la llicència d’ocupació de via pública de terrasses, i 63.600 per l’exempció de la taxa als marxants.

El Govern de Reus es va reunir aquesta setmana amb els representants dels sectors per conèixer les seves inquietuds davant les mesures de prevenció decretades per la Generalitat. Properament, faran una segona trobada on se'ls informarà de la nova mesura idel procediment per retornar les quotes pagades per avançat.

tracking