Diari Més

Habitatge

L'Ajuntament de Reus construirà habitatges socials a l'antiga cotxera de la Hispània

La proposta inicial preveu construir 35 habitatges amb protecció pública i 45 de lliure

Actualment, el solar

L'Ajuntament de Reus construirà habitatges socials a l'antiga cotxera de la HispàniaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus construirà un mínim de 32 habitatges amb protecció oficial a l'antiga cotxera de la Hispània, el solar que actualment ocupa una àrea de zona blava entre la riera d'Aragó, el raval de Sant Pere i el carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró. La promoció s'emmarca en el projecte de transformació urbana de l'espai, que el consistori vol definir i impulsar amb la col·laboració de les empreses del sector. A través de Reus Mobilitat i Serveis, en breu es publicarà al perfil del contractant l'inici de la consulta preliminar relativa a la construcció i gestió d'habitatges en aquest solar. L'objectiu és determinar l'interès del mercat en la promoció, construcció, gestió i explotació d'aquest tipus d'habitatges, i en quines condicions.

La proposta inicial preveu construir 35 habitatges amb protecció pública i 45 de lliure; destinant el 30% de la superfície residencial a habitatge de protecció oficial. Les consultes preliminars han de servir també per conèixer l'interès del sector en ampliar la xifra d'habitatge protegit prevista inicialment.

Reus Mobilitat i Serveis, propietària del solar, està redactant i aviat presentarà a l'Ajuntament el Pla de Millora Urbana de l'àrea per a la seva tramitació. La proposta inclou un aparcament subterrani de tres plantes -d'aproximadament 400 places-, i un espai d'uns 1.000m2, destinat a equipament.

tracking