Diari Més

Municipal

L'Ajuntament comença l'arranjament dels camins de l'entorn del Cementiri General de Reus

Els camins no es tallaran a la circulació tot i que pot haver-hi talls puntuals per maquinària treballant

Imatge de les obres.

Arranjament de camins a l'entorn del Cementiri General de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus està portant a terme l’arranjament de camins de l'entorn del Cementiri General de Reus en motiu de la festivitat de Tots Sants. Els treballs van començar dilluns, dia 19 d’octubre, i s’allargaran fins el 22 d’octubre. Els camins no es tallaran a la circulació tot i que pot haver-hi talls puntuals per maquinària treballant.

Les feines que s’estan desenvolupant corresponen a la compactació amb àrids i anivellat del camí que surt a les parcel·les de Sant Joan (3,304 m2); camí de les grues Mas (506,90 m2) i camí del cementiri a la riera (472,50 m2).

També s’està portant a terme l’arranjament de l’espai davant del magatzem de les brigades municipals (292 m2) i el condicionament de l’espai de darrere del Cementiri General de Reus que aquest any es dedicarà a l’aparcament de persones amb mobilitat reduïda (1.127 m2)

Els treballs tenen un cost estimat de 8.860 € (IVA inclòs) sense tenir en compte el desbrossat de la zona, que realitza la Brigada de Medi Natural adscrita al departament de Medi Ambient. «Continuem invertint en la millora i condicionament dels camins del terme. En aquest cas, a l’entorn del cementiri, ja que és necessari que en aquesta època de l’any, quan més usuaris té, eltrobin en les millors condicions», ha explicat el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio.

tracking