Diari Més

Comerç

Prop de 62.000 Bons Reus han arribat als reusencs durant la campanya

Ahir es va acabar el termini per descarregar els descomptes, que es poden fer servir durant quinze dies

Dues dones consulten la web dels Bons Reus al seu telèfon mòbil.

Prop de 62.000 Bons Reus han arribat als reusencs durant la campanyaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya Bons Reus ha arribat a la fi del període de descàrrega de bons amb prop de 62.000 de recollits. Segons xifres de l’Ajuntament, fins ahir a les 19 h. se n’havien activat exactament un total de 61.903 que representen més del 77% dels 80.000 bons que s’oferien. A la mateixa hora d’ahir, els bons gastats eren 31.743. Aquest diumenge acabava el termini de què la ciutadania disposava per descarregar-se’ls, però el marge per gastar-los és de quinze dies. La campanya, que forma part del Pla de Reactivació Econòmica i Social, esperava injectar 1,2 milions als comerços locals. En total, hi ha més de 340 establiments adherits a la iniciativa.

La campanya s’adreça a persones majors de 18 anys i empadronades a Reus. Cadascuna d’elles tenia a la seva disposició un total de quatre vals amb un import de 5 euros cadascun d’ells. En definitiva, 20 euros de descompte per bescanviar en botigues, serveis i restaurants de la ciutat que s’hagin registrat per formarpart dels Bons Reus. Es pot emprar un bo per una compra mínima de 15 euros, dos bons per una compra mínima de 30 euros, tres bons per una compra mínima de 45 euros i finalment quatre bons per una compra mínima de 60 euros. Els establiments, que estan geolocalitzats a la web de la campanya, llueixen a la seva porta el distintiu Bons Reus que els identifica visualment. N’hi ha del sector de restauració, del de moda, perruqueria i estètica o complements, entre alguns altres.

Tota la informació de la campanya, impulsada per l’Ajuntament de Reus ique compta amb la gestió de la Cambra de Comerç de Reus i la col·laboració de les entitats comercials, es pot consultar de manera senzilla a través del lloc web https://bons.reus.cat, des d’on es poden resoldre igualment els dubtes que puguin sorgir. Els bons tenen una caducitat de quinze dies des de la seva obtenció i cal mostrar-los a l’establiment per gaudir del descompte. Els bons justificats seran cobrats pels establiments corresponents mitjançant una transferència bancària que es realitzarà la setmana següent.

Recuperar la demanda

L’objectiu de la iniciativa Bons Reus és recuperar la demanda als establiments de la ciutat que s’han vist greument afectats per les conseqüències econòmiques de la crisi generada per la covid-19. Cal recordar que Bons Reus buscava la injecció directa per part de l’Ajuntament de Reus de fins a 400.000 euros al sector i generar un impacte econòmic al voltant d’1.200.000 euros. Des de la regidoria de Promoció de Ciutat i mitjançant l’impuls de l’Agència Reus Promoció, es valorava ja la setmana passada molt positivament el fet que els comerços adherits a la campanya hagin anat augmentant, fins al punt que en aquests moments hi ha més de 340 establiments adherits a la campanya. Encara queden per davant quinze dies, doncs, fins que es pugui donar per tancada l’acció.

tracking