Diari Més

Cinc magistrats dels jutjats de Reus, en quarantena

Quatre han donat negatiu a la PCR i es reincorporaran dilluns i un altre espera resultats

Una imatge d'arxiu de l'edifici dels Jutjats de Reus.

Jutjats de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La covid-19 ha posat preventivament en quarantena un total de cinc magistrats del partit judicial de Reus. Quatre d'ells, tal com confirmen fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) al Diari Més, han donat negatiu a la prova PCR i es reincorporaran als seus llocs de feina aquest pròxim dilluns, 19 d'octubre. Un cinquè jutge està encara pendent de rebre els resultats del test.

Les mateixes fonts asseguren que el servei a la ciutadania ha quedat plenament cobert a través dels mecanismes previstos per situacions d'aquest tipus. En aquest cas precís, el magistrat del jutjat VIDO i el de guàrdia s'han fet càrrec de tasques ordinàries de dos dels òrgans afectats i, a més, s'han incorporat tres jutges substituts per assumir els tres jutjats restants.

Durant el marge de resposta necessari per mobilitzar aquests recursos sí que s'han produït algunes suspensions de tràmits i el volum de feina ha propiciat que hi hagi hagut alguns ajornaments. L'origen de les quarantenes i els jutjats concrets que s'han vist afectats no han transcendit. El Consell General del Poder Judicial (CGPJ) disposa de protocols i ha implantat als edificis judicials mesures per prevenir els contagis de covid-19.

tracking