Diari Més

L'Ajuntament de Reus licita l'enllumenat ornamental de Nadal

El cost és de 114.381 euros amb IVA inclòs

Imatge de la Plaça del Mercadal il·luminada

Un espectacle que ha omplert el Mercadal d'estrelles enceta la Campanya de Nadal 2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha tret a licitació la contractació del subministrament de l’enllumenat ornamental de Nadal de la ciutat, concretament de les places del Mercadal, de Prim i de la Llibertat, d’un arbre per a la plaça del Mercadal, de motius per diversos barris de la ciutat i de garlandes per diversos arbres dels carrers del centre.

La licitació té un cost de 114.381,30 euros amb IVA inclòs i el termini per presentar les ofertes és el pròxim dijous 22 d’octubre.

L’enllumenat, segons s’indica en l’informe de la licitació, haurà d’estar instal·lat el 27 de novembre, «i en perfecte situació pel seu funcionament». El contracte inclou quatre lots. El primer és per quatre fanals del Mercadal, quatre del Prim i cinc arbres de la Llibertat; el segon per l’arbre de nadal al Mercadal; el tercer per diversos motius d’enllumenat nadalenc per diversos barris; i el quart per les garlandes, que en total han de ser 365 de 10 metres de llarg per col·locar als arbres del tomb de ravals. A més, tot l’enllumenat ha de ser de tipus LED.

tracking