Diari Més

Horts de Miró de Reus comença a acollir malalts covid d'altres residències

El dispositiu amb 25 places s'ha habilitat a la quarta planta del centre per a persones que no poden estar sectoritzades

La residència encara no ha obert tot i tenir un pis moblat.

residència Horts de MiróOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La residència de gent gran Horts de Miró de Reus acull des d'aquest dimarts residents positius de covid-19 que han hagut des ser traslladats d'altres centres residencials. S'ha habilitat la quarta planta amb 25 places addicionals. La mesura s'emmarca en el pla de contingència per a residències de gent gran de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies. El cost l'assumirà Treball. La residència Horts de Miró té una capacitat de 29 places. L'actual servei de residència es presta a la segona i tercera planta i a la planta baixa hi ha el CAP Reus IV.

La quarta planta estava tancada i s'ha equipat per atendre persones que viuen en altres establiments residencials on no es pot portar a terme l'aïllament establert per les autoritats sanitàries.

Aquest dimarts el centre va rebre quatre usuaris procedents de la Residència Calafell Park i aquest dimecres n'ha rebut quatre més d'altres centres.

tracking