Diari Més

El Festival Psicurt es consolida i es fa per primera vegada al Teatre Bartrina de Reus

Enguany, es projectaran 32 obres de ficció i 8 documentals dels 304 treballs rebuts d'arreu de l'Estat

Presentació del

El Festival Psicurt es consolida i es fa per primera vegada al Teatre Bartrina de ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Reus acollirà per primer cop elPsicurt, el Festival de Curtmetratges Sobre Salut Mental, juntament amb Tarragona. El certamen es faràels dies 8 i 10 d'octubre al Teatre Bartrina. Enguany, es projectaran 32 obres deficciói 8 documentals dels 304 treballs rebuts d'arreu de l'Estat.

El certamen, organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i l'Ajuntament de Tarragona i amb suport del de Reus, inclou la secció Educurt Express i EDUCURT en la qual participen estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius. Dos dels curtmetratges premiats es podran veure a la gala de cloenda.

L'entrada al Teatre Bartrina de Reus i a l'Antiga Audiència de Tarragona és gratuïta però caldrà reserva prèvia al web del festival, ja quehi ha un aforament limitat per la pandèmia. Malgrat tot, les projeccions es podran seguir de forma virtual i per televisió.

A Reus hi hauran tres sessions on es projectaran els curtmetratges, una el 8 d'octubre, a partir de les 19.15 h., quan es farà l'obertura del festival a la ciutat i dues el dia 10 d'octubre, a partir de les 17 h. Cada sessió pot acollir fins a un màxim de 130 espectadors/es.

La salut mental es manté com la temàtica de les obres seleccionades amb l'afegit que enguany n'hi ha que tractaran problemàtiques derivades de la covid-19.

tracking