Diari Més

Educació

Els centres educatius de Reus podran fer ús dels parcs públics en horari lectiu

«Una escola, un parc» vol ampliar els espais d’aprenentatge i d’esbarjo dels infants de les escoles

Imatge del parc d'Àngel Guimerà un cop reformat.

El remodelat parc d'Àngel Guimerà de Reus obre al públicAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els centres educatius públics i concertats de Reus podran utilitzar els parcs públics o altres espais de la via pública en horari lectiu. La iniciativa «Una escola, un parc» de l'Ajuntament de Reus té com a objectiuampliar els espais d’aprenentatge i d’esbarjo dels infants de les escoles durant el curs 2020-2021.

Els estudiants de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria podran utilitzar aquests espais de les 9.30 a les 12 hores amb les garanties sanitàries i de seguretat urbana i viària necessàries.

Els centres hauran de presentar una sol·licitud on hi haurà de constar el nom del parc que volen utilitzar, el recorregut que faran per arribar-hi, el nombre d’infants que s’hi desplaçaran, el curs dels infants, els dies de la setmana que l’utilitzaran i la franja horària que demanen. La sol·licitud es pot presentar des del 23 de setembre de 2020 i al llarg de tot el curs escolar a l’Oficina Municipal d’Escolarització o per registre telemàtic.

Aquest projecte, que compta amb la implicació de diferents departaments de la ciutat,neix d’una proposta de la xarxa d’escoles públiques de Reus de transformar l’espai urbà de la ciutat.

tracking